O nama

Zdravo i ukusno!

Ecoland - proizvodnja i trgovina voća i povrća


Mi smo ecoland, preduzeće za proizvodnju voća i povrća iz sela Lunjevca kod Smedereva. Postojimo od 2003 godine.

Između brežuljaka, neba i reke je naša zemlja koja obećava. Tu su naši plastenici sa plodnom zemljom kojoj pomažemo da nam da što kvalitetnije i bogatije plodove voća i povrća. Čistota vode, bogatstvo terena, zdrav vazduh, umerena toplota sunca, jesu činioci koji od davnina čine ovu zemlju blagorodnom. Još kada na nju primenjujemo određene agrarne tehnike dobijamo kvalitetan i zdrav proizvod.


Bogata ponuda voća i povrća za sve


Sveže voće


U ponudi imamo jabuke, višnje, trešnje i jagode više sorti dobrog kvaliteta


Sveže povrće


Poručite sveže i kvalitetno povrće, po povoljnim cenama za vas i vašu porodicu


Za restorane


Poslujemo sa ugostiteljskim objektima, nudimo proizvode marketima i super marketima.

Kultura zemlje

Cenimo tradiciju gajenja voća i povrća


Od samih početaka, kada smo imali veoma skromnu proizvodnju, negovali smo kulturu zemlje ne bi li postigli svežinu ukusa i blagorodnost voća i povrća iz naših krajeva. Tako smo uspeli da vremenom steknemo poverenje potrošača. Svake godine smo bili bogatiji za još jedan savremeni plastenik i još jedno veliko iskustvo koje nas danas svrstava u uzorne proizvođače u našem regionu.

Da bi se dostiglo stanje Dobrog zdravlja, potrebno je mnogo stvari, ali nesumnjivo je da je ishrana presudan faktor. Dobra i pravilna ishrana neophodna je za dobro zdravlje.

Ecoland je ponosan što može da vam predstavi program Dobro zdravlje iz naše bašte, liniju proizvoda bogatih materijama korisnim za naš organizam. Proizvodi iz ovog programa rastu kod nas pod budnim okom odeljenja za istraživanje i razvoj, koje je stalno angažovano na promovisanju zdrave hrane i uravnotežene ishrane, bez dodataka hemije.

parallax background
Zdrava hrana za vas i vašu porodicu

Ecoland voće i povrće za zdrav obrok i dodatak ishrani

Pronađite nas na internetu

Pratite nas preko društvenih mreža i pišite